17e dak Pannen leggen.
Door: Wim
Blijf op de hoogte en volg A-Team
30 Maart 2012 | Albanië, Lushnjë
De balken nog wat omhooggebracht omdat er te weining afschot was.
Daarna de panlatten erop gemaakt, zodat we tegen 11 uur konden beginnen met pannen leggen.
Na de lunch nog een uur en toen lagen de pannen er op.
Gereedschap uitgezocht en de ruimte van binnen en rondom het huis zoveel mogelijk opgeruimd.
Afscheid genomen van het gezin en op het terras van het hotel lekker in de zon samen wat gedronken.
s,Avonds zijn we gaan eten met Fred, die uit Tirana was overgekomen en de Pastor met zijn vrouw.
Herman kende een restaurant in Golonge, ongeveer een klein halfuur van Luschnje.
Prachtig gelegen heel hoog op de heuvel, zodat je helemaal over de verlichte vallei kon kijken.
Het eten was heerlijk en de prijs Eur. 7.50 per persoon.
Het is niet te geloven dat je in zo,n schitterend restauren zo goedkoop kunt eten.
Het was een gezellige afsluiting van de werkzaamheden.
Morgen gaan we naar Korce, waar Rob en Annet wonen, lekker relaxen.
Slaap lekker en tot morgen.
30 Maart 2012 - 21:44
Nanny:
Fijn dat jullie het zover hebben afgekregen.Morgen goede reis naar Korca en geniet van een rustig week-end. Groeten aan Rob en Annet. Allen groetjes en X Henk. Nan. -
30 Maart 2012 - 21:46
Yvonne:
Gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten. En pannebier gedronken? Een knap staaltje werk hoor mannen!! Jullie hebben een dikke pluim verdiend. Ik denk moe maar voldaan. Geniet van de rust komend weekend. Vind het leuk je van de week weer te zien hoor pap. Jammer dat het weer hier weer wat minder is geworden zal wel even wennen zijn voor jullie, hou je trui maar bij de hand. Er komt zelfs nachtvorst aan. Hoe dan ook slaap lekker!
liefs Yvonne
liefs Yvonne -
30 Maart 2012 - 21:49
Yvonne:
Je ziet niet dubbel hoor aan het einde van mijn bericht. Ligt aan mij haha. -
31 Maart 2012 - 09:40
Ger De Goede:
Jullie reisverslagen met genoegen gelezen..
Nog een paar dagen en dan weer naar huis.
Het was goed om te zien wat jullie daar mochten doen.
hartelijke groeten Ger de Goede