8e dag
Door: Henk en Koos K.
Blijf op de hoogte en volg A-Team
21 Maart 2012 | Albanië, Burrel
Op 30 meter afstand stond een hutje waar men de behoefte moest doen op hun hurken.
De weg ernaar toe was vreselijk slecht.
Omhoog dan weer omlaag door een beek, weer de berg op haarspeldbochten op een grindweg, zie je het voor je.?
Het bouwplan was een dag eerder met de bewoonster besproken.
Toen we aan de gang gingen was de bewoonster niet aanwezig.
Er ontstond toen wat misverstand over wat het dan moest worden.
Uiteindelijk was het duidelijk dat zij vanuit de gang een doorgang wilde maken met een gang naar het toiletgedeelte
Doorgang is gemaakt en de fundering is uitgegraven, zodat als morgen het verdere materiaal er is we kunnen gaan opbouwen.
Omdat het schitterend weer is komen we de tijd wel door.
Rond 6 uur waren we allemaal weer in ons pension. Vanavond hebben we lekker forel gegeten.
Nu genieten we van onze welverdiende rust.
Tot morgen.
21 Maart 2012 - 20:35
Remco:
Klinkt goed!
Bijzonder dat jullie dat werk daar zo doen:) Succes morgen weer!
Gods zegen,
xxRem -
21 Maart 2012 - 21:25
Yvonne:
Wat ontzettend leuk om jullie te kunnen volgen via verslagen, foto's en video's. Lekkere begaanbare wegen, wat zijn we hier toch verwend en dan bedoel ik niet alleen met de wegen. Fijn dat jullie die mensen daar een wat prettiger verblijf kunnen geven.
Let goed op jullie zelf (met al die ravijnen en zo) Heel veel succes met jullie werk verder. En pap een dikke kus voor jou! liefs Yvonne -
22 Maart 2012 - 18:41
Gert-Jan:
Alweer een week onder weg de tijd vliegt succes met jullie werk mannen geniet van je visje.