9e dag

Door: Henk en Koos K.

Blijf op de hoogte en volg A-Team

22 Maart 2012 | Albanië, Burrel

Hallo
Daar zijn we weer.
Vandaag is de binnenmuur gemetseld,zodat er een doorgang is vanuit het halletje naar het toiletgedeelte.
Er was een toiletpot meegenomen vanuit Nederland, maar ze wilde een hurktoilet met wastafel
Buiten is met de aanbouw begonnen tot op een meter hoogte.
Binnen is er begonnen met schilderen van de deuren en ramen in een bruine kleur.
We hebben al eerder geschreven hoe kronkelig en hobbelig de weg naar boven is.
Op zich wel een hele belevenis met een prachtig uitzicht.
Meestal wordt er 2 x op en neer gereden omdat we niet allemaal er in kunnen.
Vandaag zaten we met 8 personen in de Landrover en 1 Albanees op de imperiaal.
Voordat we de stad inreden ging hij eraf, want om de hoek was het politieburo.
Als je boven ben dan kun je Burrel in de verte zien liggern en heb je een prachtig gezicht over de omgeving.
Zoals je dus lees genieten we ook van het mooie weer en de natuur.
Er lopen al verschillende struiken uit met witte, gele en rose bloesem.
Als laatste nog een mededeling; Aad en Henk worden iedere ochtend om 4.30 gewekt door het gejammer vanuit de nabij gelegen moskee.

Slaap lekker en tot morgen.

• 22 Maart 2012 - 20:51

Janny V.d. Kooij:

Het was erg leuk om iedereen op de webcam te zien bij Conny. Voor mij natuurlijk het allerleukst om Jan te zien, ik mis je hoor Jan, maar gelukkig heb ik veel leuke mensen om me heen.
    Vanmiddag hebben we met de 4 vrouwen een heel gezellige middag doorgebracht bij Conny.
    We denken aan jullie en wensen je sterkte als dingen soms anders gaan
    dan gepland. Ik hoop dat jullie dan ook flexibel kunnen zijn.
    Groeten en zegen toegewenst.

• 23 Maart 2012 - 07:13

Yvonne:

Hoi Pap.
    Ik zie dat jullie een hoop werk verrichten, maar ook van het mooie weer genieten (leuke video) Het is hier nu ook echt lente, dus daar gaan we het weekend ook van genieten. Pa gefeliciteerd met je kleindochter, alweer 16. We nemen er vanavond eentje op jou.
    De tuin is zo goed als klaar, echt heel mooi geworden. Ik wens jullie een mooi weekend toe.
    liefs Yvonne

• 23 Maart 2012 - 07:46

Ruben:

Wat ontzettend gaaf om de lezen wat jullie allemaal voor goed werk verrichten, complimenten hoor opa Henk ;). Ga zo door!

• 23 Maart 2012 - 08:58

Margot:

Hoi Pa, gefeliciteerd met Jessy!
    Grappig dat wij denken dat ze onwijs blij zullen zijn met een modern toilet en dan toch liever een hurk toilet willen.
    Mooi dat jullie ook kunnen genieten van de natuur! En ja, dat gejammer van een moskee moet je dan maar voor lief nemen:) Jullie zijn goed bezig, ga zo door.
    Liefs

• 23 Maart 2012 - 13:19

Fabienne:

om 04.30 wakker door het gejammer uit de moskee! Haha! Wat zullen jullie weer lekker slapen als jullie thuis zijn :) Maar voorlopig eerst lekker blijven klussen!! Erg leuk om de foto`s te zien!! Opa Henk, gister zij iemand tegen mij "wie kan er nou zeggen dat zij zo`n hippe opa heeft die nog van alles onderneemt" Dat vond ik wel grappig om met je te delen!! Succes!!
    x

• 23 Maart 2012 - 18:57

Sieny:

ik heb bewondering voor al dat gesleep en geploeter daar blijf je wel jong bij....Vooral als je al om 4.40 wakker bent en de avond daarvoor nog een wijntje drinkt.
    Heel veel succes en en blijf fit van lijf en leden.
    God's zegen, lieve groet Sieny

Verslag uit: Albanië, Burrel

Klussen in Albanië

In Burel en omgeving, een plaats nabij de hoofdstand Tirana (Albanië)gaan wij een 7 tal woningen voorzien van nieuwe ramen, deuren sanitair etc. Verder stukadoor- en schilderwerk verrichten.