4e dag
Door: Henk en Koos K.
Blijf op de hoogte en volg A-Team
17 Maart 2012 | Albanië, Burrel
Ter plaatse de huizen bekeken waar we onze werkzaamheden gaan verrichten.
Later wordt hier verder uitvoerig op in gegaan. Ons eerste inzicht is dat er heel wat gedaan moet worden.
Nieuwe vloer maken, nieuwe ramen inzetten en nog veel meer.
Na terugkomst in Tirana onze laatste avond hier doorgebracht.
Morgenmiddag vertrekken we als het goed is voor een week naar Burrel, 90 km ten noorden van tirana.
Wederom onze groetjes naar het thuisfront.
18 Maart 2012 - 08:05
Daan:
Hoi Opa Streefkerk. Mooie foto,s zeg. Ik heb bij Oma geslapen. We gaan zo naar de Nieuwe Rank. Liefs en werkze van Daan en de groeten aan je vrienden. -
18 Maart 2012 - 08:09
Nanny:
Fijn je verslag Henk en de foto,s erbij. Een heel goede Zondag allemaal, en voorbereiding op de werkweek. Genoeg te doen zo te zien. Groetjes en liefs, Nan -
18 Maart 2012 - 14:48
Angelique:
hé paps, fijn dat de reis weer goed gegaan is, tis best een heel eind hè?
spannend wat jullie allemaal weer te wachten staat, ben benieuwd naar de volgende verslagen en foto's.
heel veel werk-plezier, we zijn trots op je, dikke kus, Liek! -
18 Maart 2012 - 15:04
Puck & Jenny :
Ha meneer Streefkerk,
Wat fijn dat jullie bijna op de bestemming zijn. We wensen jullie veel succes en de nodige zegen bij jullie werkzaamheden.
Hartelijke groeten van ons! -
18 Maart 2012 - 17:44
Marco En Margot :
Wat leuk dat wij hier jullie zelfs kunnen volgen op onze mobiel. Heel veel succes en we zijn trots op jullie! Groetjes uit hoenderloo. -
27 Maart 2012 - 18:24
Janny Van Mensch:
hallo mannen en mijn koos
eindelijk kan ik een berichtje sturen
ben nu bij alexia en mag de pc gebruiken
wij hebben ook erg mooi weer en ik ben druk met oppassen op lola en op fransiska
maar zo druk als jullie heb ik het niet
wat hebben jullie al hard gewerkt zeg
en leuk vorige week op skype te mogen bij conny
eigenlijk vind ik dat jullie al lang genoeg weg zijn hoor
kom maar weer snel naar huis
groeten voor de mannen en liefs voor koos