6e Dag
Door: Henk en Koos K.
Blijf op de hoogte en volg A-Team
19 Maart 2012 | Albanië, Burrel
Onze eerste klus is om een nieuwe vloer te plaatsen in een kleine woning (twee kleine kamertjes) waar een vrouw met twee kinderen wonen. Haar man verblijft momenteel in de gevangenis, waar het niet prettig verblijven is.Jan is om 5 uur vertrokken met een bus en chauffeur naar Tirana (5 uur rijden heen en terug) om materiaal op te halen dat door ons naar Albanië was verzonden.
Tot onze verbazing werden we geholpen door vier jonge Albanezen die dit deden voor € 6,= per dag. Dit scheelde voor ons oudjes veel werk.
Er moest hier een dubbele houten vloer
uitgehaald worden die totaal was vergaan en die direkt werd opgeladen op een tuc tuc en afgevoerd werd. Vervolgens hadden we 25 kub puin besteld (Grit) voor opvulling om een betonnen vloer te storten. Hier werden we dan enorm geholpen om deze puin in de ruimte storten door die Albanezen. Een van ons had hier ook pret aan om heel de dag dat grit in de kruiwagens te scheppen vandaar dat wij hem nu Koos M de opschepper noemen. (geintje). Om 17.00 uur was deze klus geklaard.Dood vermoeid naar ons gasthuis gegaan en onder het genot van een glaasje wijn bijgekomen.
Groetjes van ons allen.
19 Maart 2012 - 20:51
Mieke:
ach wat een leuke huisdieren...ik hoop niet dat jullie ze int beton verwerkt hebben.succes met klussen,t ontbijt zag er trouwens lekker uit op de video...
groetjes en een dikke kus voor mn pappaatje.. -
19 Maart 2012 - 21:15
Jan Jr:
Lekker beezig jullie daar en nog mensen aan een ban geholpen ook geweldig wat zullen ze blij zijn met hun zelf verdiende geld -
19 Maart 2012 - 22:06
Janny:
Fijn dat jullie nu lekker aan de slag kunnen.
Jan gefeliciteerd met onze kleinzoon Sem die dinsdag 22 jaar wordt.
Groetjes van Janny -
20 Maart 2012 - 10:34
Margot:
Fijn dat jullie dit gezin mogen helpen, het zal best zwaar zijn maar wel heel dankbaar werk. Succes!!
Liefs van ons allemaal -
20 Maart 2012 - 16:36
Fabienne:
Jullie hebben weer goed werk verricht!! Leuk om de foto`s bij het verhaal te zien!! Dan geloven we tenminste dat er echt wat gebeurd naast al die wijntjes die jullie `s avonds drinken ;) -
20 Maart 2012 - 19:09
Marco:
Ver weg en toch dichtbij. Leuk die foto's. Jammer dat jullie op late leeftijd pas gaan werken, geintje.